0
Kosár tartalma
Végösszeg:
0.00 Ft
(0.00 Ft + ÁFA )
Vásároljon még 70 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Pénztárhoz

Házhoz szállítási feltételek

2023-08-31 09:25

 

Szállítási módok:

 

 • Személyes átvétel: Személyes átvételre üzletünkben van lehetőség a 7622 Pécs, Siklósi út 12. szám alatt. 
   
 • Házhozszállítás: Termékeinket az egész ország területén házhoz szállítjuk. Szállítási díj: bruttó 70.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes, alatta bruttó 2.990 Ft (Magyarország területén). Kivételt képeznek ez alól a 31 kg-ot meghaladó vagy a terjedelmes termékek, melyre kérje egyedi árajánlatunkat! 
   
 • Kiszállítás szerdán Pécsen belül, saját gépjárművel: Pécsen belül szerdánként (ha nem ünnepnapra esik), a 20.000 Ft feletti rendeléseket ingyen, az az alattiakat 500 Ft-ért, saját gépjárművel, 7 és 14 óra között kiszállítjuk.

Kiszállítást az Express One futárszolgálat végzi, amely munkanapokon 8 és 18 óra között szállít.

Az Express One email-ben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8-11 óra között), az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát.

 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják a boltunkat.

 

Fizetési módok:

 

 • Készpénz:  Üzletünkben készpénzzel való fizetés lehetséges.
 • Előre utalás:  Előre utalással tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. (Amint megérkezik számlánkra az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti üzletünkben.)
 • Átutalás: Ez csak szerződött partnereinknek lehetséges fizetési mód
 • Bankkártya:  Üzleteinkben és a futárnál, az áru átvételekor egyaránt fizethet. Ha a futárnál szeretne bankkártyával fizetni, kérjük válassza az Utánvét bankkártyával fizetési módot. Az utánvét kezelési költségén felül tranzakciós díjat számítunk fel, ami a rendelés értékének 1 %-a.
 • Utánvétes fizetés:   Az áru átvételekor készpénzben, a futárnak kell átadni az összeget. Az utánvétes fizetési mód kezelési költsége az alábbiak szerint kerül számlázásra. Minden utánvét esetén, amelynek összege meghaladja a 300.000 Ft-ot, kizárólag bankkártyás fizetési mód lesz elérhető a címzettek számára. Ez azt jelenti, hogy ezen nagyobb összegű utánvétek kifizetéséhez a címzetteknek rendelkezniük kell érvényes bankkártyával. Bankkártyával történő fizetési határ 1 millió Ft, az ezt meghaladó végösszegű számlák előre utalással egyenlíthető ki. Az utánvét kezelési költségén felül tranzakciós díjat számítunk fel, ami a rendelés értékének 1 %-a.

Utánvét összege

Díja

99 310 Ft-ig

366 Ft

99 310 Ft felett

A beszedett érték 0.29 %-a

 

Szerződött partnereink személyes átvétel, illetve kiszállítás esetén is igénybe vehetik az átutalásos fizetési módot a szerződésben foglalt szerinti fizetési határidővel.

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az

A Szerszám Profi (Protools Kft. pécsi csavar, szerszámbolt és webáruház) célja, hogy minőségi szerszámokat, elérhető áron kínáljon az Ön számára, szakmai hozzáértéssel.

Tovább olvasom

7622 Pécs Siklósi út 12.

+3672251448

bolt@szerszamprofi.hu

H-Cs 7:30-16:00 | P 7:30-15:00 | Sz-V Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk