0
Kosár tartalma
Vásároljon még 70 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Végösszeg:
0,00Ft
(0,00Ft+ ÁFA)
Vásároljon még 70 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Pénztárhoz

Li HD Partner

2024-04-22 10:04

Az Ön specialistája a vezetékmentes munkavégzés területén: Metabo LiHD partner

A Metabo-val Ön egy olyan szerszámgép mellett dönt, amely megbízható teljesítményt nyújt és egyben innovatív megoldásokat kínál a felhasználók számára.

Annak érdekében, hogy sokáig örömét lelje szersámábaa nagy hangsúlyt fektetünk a legjobb szervizháttér biztosításában.

Vásároljon a szakértőknél

A LiHD-es partnereink olyan szakkereskedők, akik Önnek exkluzív előnyöket tudják biztosítani, valamint a lehető legjobb tanácsadással szolgálhatnak a Metabo által tökéletesített LiHD akku-technológiás szerszámok területén.

Válasszon a nagyszámú Metabo szerszámgépek és tartozékok, mint pl. az elektromos szerszámához való akkuegységek és töltők, közül, és vegye igénybe a nem kötelező, individuális és kompetens tanácsadást.

Amennyiben Ön Metabo akkus üzemelésű szerszámgépeket, akkuegységeket és töltőket vásárol a kiválasztott LiHD partnereink egyikénél, a Full Szervizt is megkapja akár ingyenesen:

36 hónapig nincs javítási költség az akkus termékeknél

A 36 hónap Full Szerviz teljeskörű költségáttekintést kínál a regisztrált Metabo akkus szerszámokra (beleértve az akkuegységeket és a töltőket is). Ami annyit jelent, hogy valamennyi javítást, függetlenül attól, hogy kopásra vagy a termék hibájára vezethető-e vissza, a Full Szerviz ideje alatt ingyenesen végzünk el.

Az ingyenes Full Szerviz csak azokra a Metabo akkus szerszámokra vonatkozik, amelyeket egy az akcióban résztvevő Metabo LiHD Partnernél vásároltak és amelyeket a vásárlástól számított 4 héten belül a Metabo App segítségével, vagy a www.metabo-service.com honlapon regisztráltak. Minden egyéb termékre természetesen igénybe veheti költségtérítés ellenében a Full Szerviz szolgáltatásunkat
 

Az eddigi All-In Szervizt az ingyenes Full Szerviz váltja fel.

 

Ne keverje össze a Full Szervizünket az XXL garanciával. Az XXL garancia meghosszabbítja a hagyományos garanciát 3 évre, miközben a Full Szerviz minden, a kopásból eredő javításra is kiterjed.

Exkluzív akkus akciós termékek

Fedezze fel az új termékeket és a különleges akciókat a Metabo vezetékmentes nagy teljesítményű szerszámai területén.

Profitáljon a különleges termékajánlatokból és -kombinációkból, amelyeket csak nálunk - a LiHD partnereknél - kaphat meg.

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az

A Szerszám Profi (Protools Kft. pécsi csavar, szerszámbolt és webáruház) célja, hogy minőségi szerszámokat, elérhető áron kínáljon az Ön számára, szakmai hozzáértéssel.

Tovább olvasom

7622 Pécs Siklósi út 12.

+3672251448

bolt@szerszamprofi.hu

H-Cs 7:30-16:00 | P 7:30-15:00 | Sz-V Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk